3,00 Korting!


WinterFair: Dé plek om eens lekker gezellig kerstshoppen te doen met je partner, vriendinnen of collega’s is de WinterFair 2023 in Den Bosch. Van 24 tot en met 30 november kun je daar terecht om vernieuwende ideeën op te doen, (kerst) inkopen te doen, leerzame workshops te volgen en lekker genieten van een hapje en een drankje. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 15%. Een toegangskaartje kost je dan geen 19,95 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site al voor slechts 16,95. Dat scheelt je dus al gauw 3,00 per entree ticket.
 
Bestel ook hier je entree tickets voor de WinterFair 2023 in Den Bosch.

WinterFair 2023 Rotterdam:

De WinterFair vindt ook dit jaar weer plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Na 10 succesvolle eerdere edities wordt dit jaar inmiddels de 12e editie georganiseerd. Vanaf vrijdag 24 tot en met donderdag 30 november 2023 kan deze Brabantse stad rekenen op de komst van één van grootste overdekte winterfeesten van Nederland. Deze WinterFair trekt jaarlijks vele bezoekers. Ook dit jaar belooft het evenement wederom een sfeervol spektakel te worden boordevol inspiratie voor de decembermaand.

Winterfair 2022

Beurs boordevol inspiratie:

De bezoekers van de WinterFair 2023 kunnen weer rekenen op een gezellige dag uit. Het belooft meer dan ooit een sfeervol spektakel te worden, met zo’n 250 verschillende stands, boordevol inspiratie voor de feestdagen. En dat alles met name op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Ook zijn er diverse verrassende muzikale optredens, workshops, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten en drinken in een betoverende feestdagenomgeving. Kortom: Wanneer zien we jou genieten op deze beurs?

Winterfair 2022

Wat kun je onder andere verwachten op de WinterFair 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch:

  • Home and Living
  • Beauty, Health and Lifestyle
  • Kleding en Styling
  • Kinderkleding
  • Modeaccessoires
  • Sieraden en Juwelen
  • Kunst, antiek en brocante
  • Ontspanning
  • Kerst accessoires
  • Workshops
  • Eten & Drinken
  • En nog veel meer…

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar de Brabanthallen komt, kun je die tegen betaling parkeren voor 15,00 per dag per auto. Je kunt de parkeerkaart ter plaatse kopen óf van tevoren online op de website van Dé Winterfair.

Overigens rijden er vanaf het treinstation Den Bosch tussen 8.30 en 18.30 uur de hele dag gratis pendelbussen naar de Brabanthallen.

Bestel ook hier je entree tickets voor de WinterFair 2023 in Den Bosch.
 

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer winter- en kerstmarkten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 24 t/m do 30 november 2023

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 19,95 voor maar 16,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 1
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com