O jee, nu al uitverkocht!


Ben jij al helemaal klaar voor de jaarlijkse Margriet of Libelle Winterfair? dat is mooi, want Margriet en Libelle slaan dit jaar de handen ineen en organiseren samen deze winterfair 2021. De fair wordt ook dit jaar wederom georganiseerd in de Brabant Hallen in Den Bosch. Entree tickets kun je nu met korting tot wel 44% bestellen via DagjeuitPagina.nl van 20,95 voor slechts 15,95. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 per entree ticket

Klik hier om je entree tickets voor de Margriet/Libelle Winterfair 2021 te bestellen.

Margriet/Libelle Winterfair 2021:

Kom jij ook naar de eerste editie van de Margriet/Libelle Winterfair. Dat wordt beslist het grootste winterfeest van Nederland? Heerlijk een dagje ontspannen genieten van alles wat je geboden wordt. En bereid je maar vast voor dat is echt vèèl!

Wat kun je verwachten:

Op de Margriet/Libelle Winterfair 2021 kun je weer veel workshops verwachten, maar ook colleges, live optredens van bekende artiesten, kun je aanwezig zijn bij boek presentaties, shoppen, de nieuwste mode bekijken tijdens spectaculaire modeshows, trends volgen op allerlei gebieden, culinair genieten, mooie prijzen winnen en nog heel veel meer.

 • Live op bezoek bij Margriet en Libelle
  Wist je dat je op Dé Winterfair Margriet en Libelle live kunt ontmoeten? In de prachtige inspiratiehuizen zijn de redacties van deze merken aanwezig én de columnisten. Vraag ze het hemd van het lijf, ze staan te popelen om hun lezers en fans in het echt te ontmoeten!
 • Swingen tijdens live-optredens
  Op het podium op de Dé Winterfair zing en dans je mee met bekende artiesten. Trek je dansschoenen dus maar aan, want de voetjes mogen van de vloer!
 • Shoppen bij heel veel leuke winkeltjes
  Ben je op zoek naar een spetterende feestoutfit of wil je iemand verrassen met een leuk cadeau? Bij de vele shops die je op Dé Winterfair vindt kan je zeker slagen. Extra leuk: bij veel van de shops hebben ze leuke aanbiedingen die je alleen op Dé Winterfair vindt, kijk, dat is leuk meegenomen!
 • Meedoen aan creatieve workshops
  Als je het leuk vindt om zelf creatief bezig te zijn, ben je op Dé Winterfair helemaal op de juiste plek. Er worden alle dagen unieke workshops aangeboden. Van kerstdecoraties maken tot het leren handletteren en nog veel meer daar tussenin.
 • Lekker eten & drinken
  Wat is de feestmaand zonder lekker eten en drinken? Naast de lekkerste koffie (mét Bossche Bollen!), overheerlijk lunchen en culinaire cadeautjes, ontdek je op de Winterfair in het Kooktheater de lekkerste nieuwe recepten en producten. Proef, test en laat je inspireren voor het ultieme kerstdiner!
 • Fijne feestmaand-inspiratie
  Natuurlijk krijg je op Dé Winterfair ook heel veel inspiratie voor de feestmaand. De mooiste kerstboom-versiering, de leukste outfits voor de feestdagen en heel veel ideeën voor de leukste cadeautjes.

Waar gaat wat jou betreft de aandacht naar uit, wordt het gewoon lekker bijkletsen, beppen en vooral veel lachen met vriendinnen, shop till you drop, nieuwe decoratie ideeën opdoen voor thuis of kennis vergroten van nieuwe recepten.

Voor de creatieve vrouwen zijn er inspirerende workshops; waaronder Tangle-tekenen, Bossche bollen maken, Proef jij wat ik proef, brei workshops en nog veel meer.

Lukt het jou om een selfie te maken met een celebrity of is jouw Margriet/Libelle Winterfair geslaagd als je met een leuke beurs aanbieding met hoge korting naar huis kunt gaan?

Natuurlijk kan je er ook heerlijk genieten van heerlijke koffie met gebak, een gezonde en lekker lunch en nog veel meer lekkernijen.

Een top dag om met je vriendinnen, zussen, moeder, buurvrouw of collega’s te bezoeken.

Klik hier om je entree tickets voor de Margriet/Libelle Winterfair 2021 te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken ook, of waren geïnteresseerd in kerstmarkten in onder andere:

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 19 t/m do 25 november 2021

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 20,95 voor slechts 15,95

Locatie

Brabant Hallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch


Booking.com