3,30 Korting!


Kom je ook heerlijk griezelen in Halloween DippieBoe in Best? Van dinsdag 25 tot en met zondag 30 oktober 2022 is het familiepark DippieDoe prachtig omgetoverd in Halloween stijl. Als jij ook zo van griezelen houdt, moet je echt eens komen kijken. Het zou wel heel erg leuk zijn als je dan ook je meest griezelige outfit aantrekt! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je entree tickets bestellen met 20% korting. Je kaartje kost dan maar 16,50 in plaats van 13,20 aan de kassa’s. Dat scheelt je dus al gauw 3,30 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree ticket voor DippieBoe in Best te bestellen.

Halloween DippieBoe in Best:

Spannend en griezelig, maar het blijft absoluut gezellig als familiepark DippieDoe in Best omgetoverd wordt tot DippieBoe. In week 43 staat het park geheel in het teken van Halloween. En dat is dan speciaal voor de kinderen vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar oud. Alle attracties waar je de rest van het jaar kunt genieten, zijn nu ook geopend. Maar deze week wel geheel in Halloween stijl. Je kunt jouw spannendste monster tekenen op het krijtplein. En onder andere lekker geniet van dans en theater. Maar bovenal bijzondere en wonderbaarlijke wezens ontmoeten in het park. Oh ja ……… durf jij het spookhuis binnen te gaan?

DippieBoe

Wat kun je verwachten in DippieBoe:

Overdag ligt het park er lievelijk en onschuldig bij. Maar als het donker wordt en de klok zes keer achter elkaar slaat, dan begint het te spoken in het park. Kom je dan ook gezellig meedoen met Vincent de vrolijke vogelverschrikker? Rekken en strekken, je mooiste griezel krijten en genieten van dans en theater.

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je die op een parkeerplaats bij het park parkeren. Een parkeerkaart kost 4,00.

Klik ook hier om je entree ticket voor DippieBoe in Best te bestellen.

DippieBoe

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in Halloween feesten in bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Familie
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 25 t/m zo 30 oktober 2022

Openingstijden

12.00 tot 21.00 uur.
Vanaf 18.00 uur komen de griezels het park in.
Je hebt de hele dag toegang

Prijs

Van 16,50 voor slechts 13,20

Locatie

DippieBoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com